"Een van de belangrijkste kwaliteiten van Wouter is dat hij ontzettend goed kan luisteren. Hij is aandachtig, laat alles op zich inwerken, stelt een paar essentiŽle vragen, en weet er dan een uitstekend verhaal op schrift van te maken.
Ik heb ervan genoten om met hem samen te werken!"

Caroline Wiedenhof
directeur Koorenhuis, Haags Centrum voor Kunst en Cultuur

Strateeg met passie voor taal

Mijn naam is Wouter Fellendans. Ik ben natuurkundige, strateeg en schrijver. Ik heb een jarenlange achtergrond in het management development van de top van de rijksoverheid en op het brede terrein van duurzame ontwikkeling. Ik ben getrouwd met Irina Kulikova, 's werelds meest betoverende klassiek gitariste.

Ik geef mensen met een missie een taal met impact. Ik begeleid managementteams en sleutelfiguren in professionele netwerken bij hun strategische oriŽntatie en communicatie.

De kern van mijn bijdrage: de context analyseren, een heldere boodschap destilleren en deze in de juiste woorden vatten: woorden die inspireren, richting geven, verbinden. Ik vergroot het leiderschap van mensen met ideeŽn: in veranderingstrajecten, bij visievorming en bij het realiseren van doelstellingen.

Mijn kwaliteit: ik lees de essentie in complexe situaties, prikkel betrokkenen om buiten hun denkkaders te treden en verbind een veelheid aan inzichten, beelden en anekdotes tot een inspirerend verhaal, in uiteenlopende stijlen. Ik help nieuwe wegen te vinden uit knellende paradoxen door heldere en beeldende taal in te zetten als voertuig voor verandering.

Mijn focus is de verbinding van individuen en organisaties met wezenlijke uitdagingen: over grenzen heen en met een langetermijnhorizon voor ogen. Daarbij word ik gedreven door een fascinatie voor wat mensen en groepen van mensen beweegt. Ik adviseer vernieuwers van vandaag en leiders van morgen en ieder ander die met passie bijdraagt aan ontwikkeling van talenten en een mooiere wereld.

Ik ga graag met u in gesprek om de kracht van uw verhaal te ontdekken.

Stuur door